Logo til Theo_Tegnebræt 1-01

Viby efterskole, Nørre Åby

ROLLE: Totalrådgiver

KLIENT: Viby Efterskole

UDFØRELSE: 2019 (Etape 1)

ANLÆGSSUM: 2.690.000 kr. (Etape 1)

BRUTTOAREALER: 5.000m2

Land+ har udarbejdet en masterplan for alle friarealer, som skaber sammenhæng mellem de eksisterende bygninger og skaber en ramme for udendørs læring og bevægelse. Anlægsprojektet har omfattet en omdannelse og fornyelse af arealer og ankomstområde ved en uddannelsesinstitution. Trafikafviklingen er ændret så gående og biltrafik bliver tydeligt adskilt og der er etableret en repræsentativ indgang med høj opholdskvalitet. Det var et stort ønske fra skolen, at ankomsten kan bruges multifunktionelt til bl. koncerter, teater, fremvisninger mv. Der er etableret en scene, samt et stort trædæk i flere niveauer, som bliver brugt til dagligt, som hæng-ud sted og læring i mindre studiegrupper.

Ved fortsat at bruge webstedet, accepterer du brugen af cookies. mere information

Cookieindstillingerne på denne hjemmeside er indstillet til "tillad cookies" for at give dig den bedste oplevelse muligt. Hvis du fortsætter med at bruge denne hjemmeside uden at ændre dine cookie-indstillinger, eller klikker på "Accepter" nedenfor, så giver du samtykke til dette.

Close