Logo til Theo_Tegnebræt 1-01

Sletten skole

ROLLE: Totalrådgiver

KLIENT: Nordfyns Kommune

UDFØRELSE: 2018

ANLÆGSSUM: 2.650.000 kr.

BRUTTOAREALER: 5.000 m2

Renovering og nyetablering omkring udearelaer ved Sletten Skole på Nordfyn. Omdannelse af en eksisterende vej til en midterzone til cykelparkering, et opholdssted og en tryg passage til udearealerne på den modsætter side af vejen. Ved at lukke vejen samt etablere en ny rundkørsel bliver gående og biltrafik adskilt for at skabe et mere børnevenligt område. Et nyt markant siddemøbel udformet som en pyramide skabt til ophold og læring bliver til et nyt vartegn for skolen. Ved at tilføje en række nye elementer bidrages der til at berige skolelivet for alle. I projektet indgår ”hæng-ud” trædæk til børn i udskolingen, pannabane i mellemtrinet og græsbakker til de små. Et træhegn med fremtrædende gule plader adskiller børnene fra trafikken og skaber et livligt indtryk langs skolens grænser.

Ved fortsat at bruge webstedet, accepterer du brugen af cookies. mere information

Cookieindstillingerne på denne hjemmeside er indstillet til "tillad cookies" for at give dig den bedste oplevelse muligt. Hvis du fortsætter med at bruge denne hjemmeside uden at ændre dine cookie-indstillinger, eller klikker på "Accepter" nedenfor, så giver du samtykke til dette.

Close