Ny indgang til Munkemose, Odense

ROLLE: Hovedrådgiver

KLIENT: Odense Kommune

UDFØRELSE: 2021

ANLÆGSSUM: 380.000 kr.

BRUTTOAREALER: 500 m2

I dette projekt, gav vi Munkemose ny indgang fra Klaregade. Det primære formål var, at gøre indgangen mere repræsentativ og tydelig. De eksisterende granitsteler, som markerer indgangen blev flyttet, således det tidligere meget smalt fortov kunne udvides og adgangsforholdene markant forbedres. Mindesten af parkens grundlægger, Christian Dahnefeldt, som tidligere ståede gemt i parken, blev flyttet til en ny og større plads med chaussestens belægning.

Ved fortsat at bruge webstedet, accepterer du brugen af cookies. mere information

Cookieindstillingerne på denne hjemmeside er indstillet til "tillad cookies" for at give dig den bedste oplevelse muligt. Hvis du fortsætter med at bruge denne hjemmeside uden at ændre dine cookie-indstillinger, eller klikker på "Accepter" nedenfor, så giver du samtykke til dette.

Close