Logo til Theo_Tegnebræt 1-01

MUNKEMOSE PARK, ODENSE

ROLLE: Rådgiver

KLIENT: Tasfo selskaberne

UDFØRELSE: 2017-2020

ANLÆGSSUM: 2.000.000 KR.

BRUTTOAREALER: 2000 M2

LAND+ har tegnet de overordnede linjer og forslået et gårdrum, der passer til og spiller op mod den smukt renoverede tidligere tekniske skole, der ligger på kanten af byens store grønne oase Munkemose. Gårdrummet er anlagt med de changerende gotland klinker, der spiller op mod den gamle rødstensfacade og er lagt i organiske forløb gennem gårdrummet. Mellem stierne er landskabet modelleret i bakker, så der skabes variation og forskellige rumligheder, samt pladser til ophold. Mod parken er det fredede landskab trukket helt ind til facaden og niveauspringet er løst med en diskret støttemur i granit, der passer til bebyggelsen udtryk og som er godkendt af Fredningsnævnet.

Ved fortsat at bruge webstedet, accepterer du brugen af cookies. mere information

Cookieindstillingerne på denne hjemmeside er indstillet til "tillad cookies" for at give dig den bedste oplevelse muligt. Hvis du fortsætter med at bruge denne hjemmeside uden at ændre dine cookie-indstillinger, eller klikker på "Accepter" nedenfor, så giver du samtykke til dette.

Close