LAND+ Logo

Demensbyen, Svendborg

ROLLE: Totalrådgiver

KLIENT: Støtteforeningen Svendborg Demensby A.P Møller Fonden

UDFØRELSE: etape 1: 2018 etape 2: 2019 etape 3: 2022

ANLÆGSSUM: 2.700.000 kr.

BRUTTOAREALER: 8.500m2

Land + har skabt et helhedskoncept for demensbyens udearealer, herunder nye adgangsforhold, forbedrede parkeringspladser og ankomstarealer foran plejecentret. I sidste etape supplerer en ny barrierefri terrasse på “hestested”-bygning projektet. Forskellige landskaber og emner imødekommer patienters, pårørendes og personales individuelle og forskellige behov. Du kan vælge landskabet og det udendørs rum afhængigt af dit humør og humør. Parken danner en tryg, genkendelig og afskærmet ramme for brugerne. Svendborg kommune vandt i 2019 Demensalliancens pris i kategorien Demens – venligt bo og byggeri for etableringen af demenshaven i Svendborg Demensby. Den nye park for beboerne skaber trygge, overskuelige og afgrænsede rum, der skaber rammerne for anderledes oplevelser og forsøger at genoplive gode minder. Materialer, boliger og design er valgt uden for dementes og ældres behov og aktiviteter og under hensyntagen til den eksisterende arkitektur og miljø. Der er blandt andet flere trædæk, et sted med tribune, en sø, en pavillon, kratbede og forskellige havearealer. Parken ligger i et kuperet område og fritidsaktiviteterne er forbundet af runde sammenhængende stier, trapper og ramper.

Ved fortsat at bruge webstedet, accepterer du brugen af cookies. mere information

Cookieindstillingerne på denne hjemmeside er indstillet til "tillad cookies" for at give dig den bedste oplevelse muligt. Hvis du fortsætter med at bruge denne hjemmeside uden at ændre dine cookie-indstillinger, eller klikker på "Accepter" nedenfor, så giver du samtykke til dette.

Close