Logo til Theo_Tegnebræt 1-01

BOGENSE SKOLE

ROLLE: Totalrådgiver

KLIENT: Nordfyns Kommune

UDFØRELSE: 2018

ANLÆGSSUM: 3.450.000 KR.

BRUTTOAREALER: 5.800 M2

Renovering og nyetablering omkring udearelaer ved Bogense Skole på Nordfyn. Tidligere mørk atriumgård lukkes op og et kombineret trappe- og opholdsanlæg skaber overgangen mellem det øvre og nedre niveau. Ligeledes sørger et nyt rampeanlæg for niveaufri adgang til de lavtliggende områder af skolegården, hvor en ny multibane er hovedattraktionen. Kanter mod beplantningsbede og afgrænsning mod cykelstier med mere dannes af egetræssveller, der momentvis tilføjes en siddeflade og bliver til bænke, hvorfra man kan følge livet i skolegården. Centralt i gårdrummet er der skabt en blå legeø med indbydende hængekøjer og forskellig aktiv balanceleg. For de mindste skolebørn er der, i kanten af den kommende tilstødende park, etableret et større sandområde med klatrestativ og gynger med mulighed for at være lidt mere afskærmet.

Ved fortsat at bruge webstedet, accepterer du brugen af cookies. mere information

Cookieindstillingerne på denne hjemmeside er indstillet til "tillad cookies" for at give dig den bedste oplevelse muligt. Hvis du fortsætter med at bruge denne hjemmeside uden at ændre dine cookie-indstillinger, eller klikker på "Accepter" nedenfor, så giver du samtykke til dette.

Close