VI SKABER POESI I
HVERDAGSLANDSKABET
VI SKABER POESI I
HVERDAGSLANDSKABET
VI SKABER POESI I
HVERDAGSLANDSKABET

GÅRDRENOVERING PALNATOKESVEJ

ROLLE: Totalrådgiver
KLIENT: Odense Kommune
UDFØRELSE: 2017
ANLÆGSSUM: 3.4 MILL. KR
BRUTTOAREALER: 1000 M2

Renovering og nyetablering af fælles gårdrum for beboerne i ejendommene på hjørnet af Palnatokesvej og Nyborgvej i Odense. Projektet blev gennemført med Odense Kommune som bygherre og betragtes som friarealsforbedringer. 

Forslaget er udarbejdet i tæt samarbejde med beboerne og efter deres ønske er der bibeholdt 10 parkeringspladser i gården. For at de visuelt skulle fylde mindst muligt er der valgt en løsning, hvor halvdelen af parkeringspladserne er overdækkede. Konstruktionen/overdækningen er derfor blevet omdrejningspunktet i rummet. Modsat parkeringspladsen folder den sig ud som opholdtrappe og “tagterasse”. 

 

Ved fortsat at bruge webstedet, accepterer du brugen af cookies. mere information

Cookieindstillingerne på denne hjemmeside er indstillet til "tillad cookies" for at give dig den bedste oplevelse muligt. Hvis du fortsætter med at bruge denne hjemmeside uden at ændre dine cookie-indstillinger, eller klikker på "Accepter" nedenfor, så giver du samtykke til dette.

Close