VI SKABER POESI I
HVERDAGSLANDSKABET
VI SKABER POESI I
HVERDAGSLANDSKABET
VI SKABER POESI I
HVERDAGSLANDSKABET

ODENSE ZOO - RED PERSPECTIVE

ROLLE: Totalrådgiver
KLIENT:  Odense Zoo
UDFØRELSE: 2017
ANLÆGSSUM: 4.6 MILL. KR
BRUTTOAREALER: 26.000 M2

Årsnyheden 2017. Renovering og opgradering af ankomstareal og forplads. Belægningen på forpladsen omlægges, så det imiterer giraffens markante mønster. Der tilføjes områder med trædæk for at bløde udtrykket op og under de nyplantede træer placeres bænke, som giver mulighed for ophold og samlingssteder.

Den nyrenoverede hytte til højre for indgangen danner indgangsportal til den røde pandas anlæg. Anlægget bindes yderligere sammen med forpladsen gennem ”gangbroer” i trætoppene, som leder de nysgerrige pandaer ud og møder publikum.  En smal rampe fører folk ned gennem anlægget og ned mod å-stien. Glassiderne sørger for, at selv de mindste gæster kan følge med i alt, hvad der sker i anlægget og gør at rampen visuelt synes større. Over publikums hoveder slænger pandaerne sig på træernes tykke grene og de indbyggede plateauer.

I havens nordligste hjørne er der etableret et nyt kænguruanlæg, hvor røde grusstier fører folk gennem dyrenes indhegning. Et lavt fodhegn er det eneste, som skiller dyrene fra publikum, så der er god mulighed for at komme helt tæt på kænguruerne. Dog er den bagerste del af anlægget fredet og trukket væk fra stien, så dyrene efter behov kan trække sig tilbage. 

Kongensgade 66
5000 Odense C
Danmark

Telefon: 64 84 12 14
Mail: mail@landplus.dk

CVR: 27 65 41 34

Nedergade 33, 5000 Odense C, Danmark

Sitemap

Ved fortsat at bruge webstedet, accepterer du brugen af cookies. mere information

Cookieindstillingerne på denne hjemmeside er indstillet til "tillad cookies" for at give dig den bedste oplevelse muligt. Hvis du fortsætter med at bruge denne hjemmeside uden at ændre dine cookie-indstillinger, eller klikker på "Accepter" nedenfor, så giver du samtykke til dette.

Close