VI SKABER POESI I
HVERDAGSLANDSKABET
VI SKABER POESI I
HVERDAGSLANDSKABET
VI SKABER POESI I
HVERDAGSLANDSKABET

NÆSTVED GYMNASIUM

ROLLE: Totalrådgiver
KLIENT: Næstved Gymnasium
UDFØRELSE: 2018
ANLÆGSSUM: 4.4 MILL. KR
BRUTTOAREALER: 5.300 M2

Landskabet trækkes op mod bygningen og danner basis for en granittrappe, der symmetrisk markerer hovedindgangen og ankomststierne.

Landskabet, der bygges op, skaber en præsentabel ankomst og giver mulighed for skyggefuld ophold med plads til både at hænge ud og. sidder i mindre studiegrupper ved træmøblerne.

Trafikafviklingen er ændret så gående og biltrafik bliver tydeligt adskilt og der er etableret gode venteområder.

 

Ved fortsat at bruge webstedet, accepterer du brugen af cookies. mere information

Cookieindstillingerne på denne hjemmeside er indstillet til "tillad cookies" for at give dig den bedste oplevelse muligt. Hvis du fortsætter med at bruge denne hjemmeside uden at ændre dine cookie-indstillinger, eller klikker på "Accepter" nedenfor, så giver du samtykke til dette.

Close