VI SKABER POESI I
HVERDAGSLANDSKABET
VI SKABER POESI I
HVERDAGSLANDSKABET
VI SKABER POESI I
HVERDAGSLANDSKABET

HERMAN JENSENS ANLÆG

TOTALRÅDGIVER: LAND+
KLIENT: Middelfart Kommune
UDFØRELSE: 2005-6
AREAL: 3.000 m2
ANLÆGSSUJM: 2.800.000 KR
HONORAR: 300.000 KR

 

Renoveringen af Herman Jensens Anlæg i Middelfart har skabt bedre forbindelse mellem havnefronten og byens liv. Tidligere var vandet skjult bag høje træer og buske, nu leder en bølget græsplæne der indbyder til leg, ophold og solbadning istedet blikket ned mod havnen. Parken har en helt unik placering lige ned til Lillebælt og knytter an til Middelfart
havnepromenade.

Ved fortsat at bruge webstedet, accepterer du brugen af cookies. mere information

Cookieindstillingerne på denne hjemmeside er indstillet til "tillad cookies" for at give dig den bedste oplevelse muligt. Hvis du fortsætter med at bruge denne hjemmeside uden at ændre dine cookie-indstillinger, eller klikker på "Accepter" nedenfor, så giver du samtykke til dette.

Close